6I5e0fm0

婢抽棬璧屽満www.hnlongdong.gov.cn/aomenduchang/钁′含璧屽満teduxpnv.net/pujingduchang/缃戠粶璧屽崥olyce.net/wangluodubo/鍗氬僵www.cmqsdm.net/boc/鐜伴噾缃www.china-hongxin.com/hg/鍗氬僵鍏徃www.64455418.com/yglbbcgs/缃戜笂璧屽崥olyce.net/wangluodubo/婢抽棬钁′含璧屽満kxoalk.net/ampjdc/璧屽満www.bocaij88.com/aomenduchang/鏂2缃戝潃www.qzoubaws.com/xin2/
歌迷天地
  • 交流天地 | 你最喜欢的潘美辰的一张专辑
  • 楼主: 蜗牛 |查看: 8056|回复: 35
我喜欢音乐爱情事件:

1。其中因为很多歌都是我最爱的。

2。所有歌都是潘美作词作曲的,当然这些歌也都是潘美最爱和精心挑选的,写的和唱的都是潘美的心情和故事。一张专辑收集了这么多精典的作品,让我欲罢不能:),爱你爱得更入迷。

3。舍不得你---潘美辰。

无路可退

无路可退

无路可退    

In fact, I love all the songs Pan Mei sings!

I vote for  无路可退because I love her  image style!

I vote for 无路可退because I really could not stop loving her!

If I could, I would vote all the albums!

潘美我永遠支持妳我永遠愛護妳

[投票]:你最喜欢的潘美辰的一张专辑

[投票]:你最喜欢的潘美辰的一张专辑

Come, please, our 126 members of this club
As a gesture in showing your supports for Pan Mei
Action now
Cast your vote
We care very much of it

If I can, I would cast on each and every album of Pan Mei
I love every songs sung by Pan Mei, indeed, I do
That is my problem in choosing how I should cast my vote
I have cast, though
It does not mean that I love other albums less
I cast, just to show my everlasting supports for Pan Mei

原谅我改变

親愛的朋友,來!來投票吧!

親愛的朋友,來!來投票吧!

報告:目前有十七位親愛的朋友投下了大家神聖的一票了!

投票:
投票:
投票:
投票:
投票:

俺都喜欢咋办

我喜欢为你心谎

只要是潘美做词做首的都喜欢《我真的在意》很不错的!

《为何爱情让我痛》
《谁让我流泪》

linda 相思难免
linda白云
[我可以为你挡死]   但是,我又会有机会为谁XXX挡死呢???这首歌,我很!很!很!喜欢!.